Binära optioner – Mindre risk än klassiska optioner

22 juli, 2015 | By admin | Filed in: Tjäna pengar.

Det finns en rad olika investeringsmöjligheter för de som vill få sina pengar att växa mer än vad som sker när de sitter på ett räntekonto på banken. På ett klassiskt räntekonto går det idag inte att få mer än 1-2% i avkastning vilket gör att många ser efter andra möjligheter.

En är att investera i optioner. Detta var länge något som enbart proffsen gjorde eftersom det inte fanns någon övre eller under gräns. Med andra ord kunde man tjäna mycket stora pengar men samtidigt kunde detta kosta enormt stora summor också.

När Binära optioner infördes skapades ett betydligt större intresse hos allmänheten gällande att köpa detta finansiella verktyg. Detta just eftersom risken begränsades rejält. Visserligen begränsades även eventuellt vinst men fortfarande kan mycket stora vinster göras.

En binär option fungerar funktionellt lika som en vanlig option. Det betyder att man får välja ett underliggande värde (ex en aktie, eller pris på en råvara). Sen gissar man om priset på denna vara kommer vara över eller under en viss nivå några månader framöver. Gissar man fel förlorar man den summa som investerats. Men aldrig mer. Gissar man rätt får man en stor avkastning. Det finns mäklare som erbjuder binära optioner som kan ge upp till 85% i avkastning. Men generellt kan man tänka att ju högra avkastning som kan ges desto högre risk tar man.

På ett sätt kan därmed investeringar i optioner liknas med att spela på odds. Insatsen är liten och man kan vinna mycket. Den som dessutom är insatt rejält kommer ha större chans att vinna. Men självklart spelar tur/otur även in en del.

Ska man då se det som en investering där man ska lita på turen eller en investering som verkligen kräver analys och eftertanke. Man kan se det från bägge hållen. För den som inte är jätteinsatt kan mycket väl detta vara ett sätt att krydda portföljen. Däremot bör man inte göra stora investeringar om man inte är beredd att förlora allt.

Källa: www.binäraoptioner.nu – Här kan man även läsa vidare om detta ämne och välja aktör att köpa binära optioner genom.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.