Hitta revisor med Revisor-Stockholm.com

23 juni, 2016 | Av admin | Inlagd i: Internet, Spara, Tjäna pengar.

På internet finns ett stort antal så kallade jämförelsesidor. Ett klassiskt exempel är Pricerunner som har riktat in sig på att jämföra priser på tusentals produkter online. Då främst mot E-handel. Men det är inte bara produkter som jämförs på nätet via dessa sidor utan även tjänster. Hantverkare i olika slags former kan hittas m.m.

När det kommer till tjänster är det inte enbart priset som avgör utan även kompetens och erfarenhet. Därmed är det inte helt enkelt att ställa olika företag mot varandra i en enkel tabell. I dessa fall brukar man använda sig av så kallad offertfunktion. Ett exempel är Revisor-Stockholm som byggt upp ett samarbete med ett stort antal revisorföretag i huvudstaden.

Så fungerar sidan:

Behovet kan skilja extremt mellan ett enmansföretag och ett mycket stort Aktiebolag. Därmed är det viktigt att man så noga som möjligt beskriver sitt behov. I detta fall sker det i en ruta på webbplatsens första sida. Utöver det anger man även namn, E-post och telefonnummer.

När sedan frågeformuläret skickas iväg kommer företaget bakom Revisor Stockholm att kontakta passande revisorfirmor för att få offerter. Dessa sammanställs och skickas sedan till personen som lagt in förfrågan. Något krav finns aldrig att någon av de föreslagna revisorerna ska anlitas utan det är enbart en jämförelse. Självklart får de anlitas men det är inte ett måste.

Fördelen:

De stora fördelarna med att gå genom en offertsida, mot att kontakta en rad företag på egen hand, är både säkerheten och enkelheten. Skulle offertsidan samarbeta med en revisor som har dåligt rykte skulle de snabbt tappa besökare och offertförfrågningar. I längden skulle det alltså ”ta död” på sidan. De bygger hela konceptet på ett bra rykte och därmed måste man även hålla hög kvalité rakt över.

Den andra fördelen är dess smidighet. För kunden kostar det inget att göra offertförfrågan. Det är nämligen revisorerna som betalar för att kunna vara med i jämförelsen. Därmed är det ett gratis och enkelt sätt att snabbt få fram ett par offerter.  Framförallt är det snabbare än att kontakta en rad revisorer på egen hand.

Söker du en revisor i Stockholm kan denna jämförelsetjänst vara ett steg i rätt riktning.


Kommentarer är stängda här.